A+ R A-

Despre Mine

...

Mă numesc Gabriela Iacobici. M-am născut într-o frumoasă zi de vară, pe 9 iulie 1965. În urma frecventării cursurilor din cadrul Facultăţii de Studii Economice Administrative, specializarea Administrarea Afacerilor, m-am licenţiat în domeniul cu acelaşi nume.

Sunt primar în comuna constănţeană Grădina din 2008. Mulţi au crezut şi poate încă mai cred că am venit la primărie ca să mă îmbogăţesc. Aceştia sunt cei care n-au stat nici măcar o oră într-o primărie, sau în altă instituţie publică. Acestor oameni le transmit, pe această cale, că de când am venit în primărie am pierdut foarte mulţi bani pentru că am ignorat afacerile pe care le derulasem înainte de 2008. Tot greul a rămas pe umerii dragului meu soţ care a înţeles că eu am ales, cel puţin pentru o vreme, să mă dedic localităţii în care m-am născut, unde mi-am trăit adolescenţa, unde m-am îndrăgostit şi unde mi-am întemeiat frumoasa familie cu care mă mândresc azi. Acesta m-a sprijinit şi a înţeles că dacă vrei să laşi ceva în urma ta, ca primar, trebuie să îţi dedici tot timpul, din păcate şi cel liber, comunităţii care şi-a pus toată încrederea în tine.

Legătura greu de descris în cuvinte dintre mine şi localnicii mei mă responsabilizează pe zi ce trece tot mai mult. Când am decis să candidez mi-am dat seama că nu voi putea rămâne indiferentă la problemele oamenilor din Grădina, la nevoile lor şi la greutăţile cu care se confruntă zilnic. Conştiinţa nu îmi permite să închid ochii în faţa nedreptăţilor, a sărăciei şi, mai ales, în faţa celor care în loc să dezvolte comuna, vor să o prăduiască.
Vă invit să aflaţi mai multe despre mine, despre localitatea Grădina şi despre proiectele mele personale şi profesionale, în paginile acestui site.

Cu stimă şi drag,
Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina (Constanţa).

SONDAJ

Care credeţi că sunt priorităţile comunei Grădina?